Vill du dela med dig av ditt favoritrecept på min blogg?

Vad är ditt favoritrecept? Jag har postat många spännande och goda recept här med åren och fått mycket positiv feedback från alla mina följare. Men vad har du för favoritrecept?

[foogallery id=”2489″]

 

Vad gillar du att laga och har du något favoritrecept? Jag har mångaMin röda tråd genom åren har varit mat lagat från grunden med mindre vitt socker och processade ingredienser. För mig är det viktigt att äta så naturligt som möjligt och att samtidigt få dela med mig av gastronomins grundläggande hantverk. Allt ifrån hur man gör egen korv till hemlagade praliner. Det har även blivit en hel del middagstips, speciellt vegetariska, en hel del bröd med eller utan surdeg och så en hel del godsaker såklart.

 

Annons Insplanet

 

Men nu skulle jag vilja veta mer om mina trogna följares recept. Jag tänkte att det vore kul med en liten tävling här på bloggen! Tävlingen kommer att gå ut på att ni skickar in era favoritrecept med en bra motivering, om varför just ditt recept är så makalöst bra! De receptet eller recepten jag gillar mest kommer jag att testlaga. Utav dem kommer jag sedan att utse en vinnare som kommer få sitt recept publicerat här på bloggen. Det kan vara precis vad som helst, en god festrätt, vardagsrätt, bakverk, bröd, godis, ett hälsosnacks eller vad du nu har för bra recept som du tror kommer att imponera på mig.  Ända kravet jag har, är att receptet är lagat från grunden.  

Jag hoppas ni tycker detta låter lika kul som jag och att jag får många spännande och goda recept skickade till mig.

 

Recept och motivering skriver ni enklast i kommentarsfältet här nedan eller så mailar ni det till daniel@kostekonom.se

By |2019-05-08T07:36:46+00:00maj 8th, 2019|Blogg, Recept, Tips|2 Comments

2 Comments

 1. Eva Svensson 23 maj, 2019 at 22:08 - Reply

  Vad roligt med tävling! Jag har många fina recept som brukar vara uppskattade båda här hemma och av bekanta.

  Men blir ju lite nervös när man ska dela det med en sådan mästerkock som dig. Men tog ändå chansen och skickade dig ett recept som jag är väldigt stolt över. Hoppas du testar det.

  Eva

  • Daniel 24 maj, 2019 at 12:17 - Reply

   Vad kul att du ville vara med Eva. Det behöver du inte vara, jag inspireras varje dag av andra, både professionella och amatörkockar. Finns så många duktiga anonyma mat och bakkreatörer där ute.

   Jag har mottagit ditt recept på mailen. Låter gott 🙂

   Mvh//Daniel Mårdh

Leave A Comment